Ervaringen

Hieronder kunt u ervaringen van onze gasten lezen. U kunt ook zelf een ervaring plaatsen via het formulier.

 • Door: Karel en Ingeborg Stolker, Datum: 09/02/2014

  Natashja en Michel, het waren fantastische dagen. We waren echt welkom bij jullie. Zo gastvrij als jullie zijn dat doet een mens goed. Bij jullie voel je je gelijk thuis en kun je echt tot rust komen en genieten. De B&B is van alle gemakken voorzien in een mooie omgeving. Het ontbijt is super en bijzonder lekker. Alleen daarom zou je al bij jullie willen zijn. Het restaurant op 2 minuten lopen is een echte aanrader. Gastvrije bediening en heerlijk eten. Lieve mensen, enorm bedankt het was erg fijn. Nu genieten we nog na met de foto’s.

 • Door: Pia en Janna, Datum: 13/10/2013

  Eind september 2013 mogen logeren op dit unieke plekje. Prachtig uitzicht en voorzien van alle gemakken. Een heerlijk uitgebreid ontbijt met gezonde eigen gemaakte producten. Natashja, de eigenaresse ontving ons vriendelijk, gaf tips voor invulling van de dagen. De wandelroute in de nabije omgeving is zeer de moeite waard.
  Kortom gastvrij, gemoedelijk en alles is mogelijk in overleg.
  Tip: een heerlijk restaurant op nog geen 100 meter lopen: een aanrader, dus wij komen zeker terug. Een prachtige plek voor rust en natuurzoeker.

 • Door: Tim&Manon, Datum: 12/09/2013

  Mooie kamers, leuke omgeving, vriendelijke mensen en een super ontbijt. Zeker een aanrader! Bedankt!

 • Door: Jeroen & Robin, Datum: 28/08/2013

  Wij hebben enorm genoten van ons verbljif bij Huize de Mare. Het huis en de tuin zijn prachtig en hebben een mooie, authentieke sfeer. De omgeving is ook fantastisch; je zit echt midden in de natuur, heel ontspannen. We werden ontvangen door Natashja. Ze zorgde voor een fijne, ongedwongen sfeer, erg gastvrij, waardoor we ons welkom voelden. De kamer was groot en schoon en in dezelfde sfeer als het huis. Het bed sliep heerlijk. De volgende ochtend was het zeer prettig wakker worden met het ontbijt. Verse en zelfgemaakte producten op de kamer gebracht; heerlijk.

  We hebben ondertussen aardig wat B&B’s gezien en deze is zeldzaam in haar soort, alles klopte gewoon. Wij komen zeker terug!